HTML

Londoni kalandtúra

Beszámolok londoni kiküldetésem indulásáról,még nem látom a végét és hogy mi lesz a tanulsága,de az biztos hogy lesz:D

Friss topikok

  • Luki.: Üdv Alpi! Mi ez az amerikai zöldkártyás szöveg, Anglia már nincs elég messze neked? :) Amúgy nekem... (2009.06.30. 17:19) Itt vagyok:D
  • Mézes köcsög: Helló Skacok! Itt vagyok én is! hála Istennek szépen beindul a vizibicikli kölcsönző is. A Nikirő... (2009.06.19. 21:53) Ismét 1 emlékezetes hétvége!
  • -zsiráf-: A Matyi féle verzióval csak az a bibi, hogy a tulaj is ott lakik elkülönítve, gondoljatok csak bel... (2009.05.15. 15:22) Változások éve!?
  • Luki.: Lassan ideje újabb londoni történésekkel elárasztanod minket ám, srác :) Én most nagyon fentragadt... (2009.04.24. 18:29) parasztok
  • Delcsike: Alpi, jó, hogy itthon voltál. Én igazán el akartam tőlef köszönni, de az a szódásszifon nem tetsze... (2009.04.15. 11:32) Back to England

Linkblog

Itt vagyok:D

2009.06.19. 21:54 Alp

Na hali! Holnap megyek Silverstoneba megnézem élőben is ezt a kis feka Hemiltont,a Raoul felajánlotta hogy van 2 jegye az időmérőre,szóval hogy ne vesszen kárba elmegyek az egyik szlovák sráccal! Amúgy továbbra is nyomom a számítógépen a melót,azt hiszem most nekem van a legpuncsosabb munkám:D Nem basztat senki,közben tudok netezni és általában már 5-kor végzek! Mondjuk az szívás hogy nincsen légkondi a helységben mert a gépek nagyon nyomják a meleget,szóval néha majdnem megrohadok!Próbálom rábeszélni a Krisztiánt hogy keressünk együtt valami bérelhető lakást,de nehéz megtalálni a megfelelőt!Igazából a Pirivel,Kupival,Balázskával,Zsenivel,Dusánnal,Matyival szoktam beszélni msn-en szóval róluk tudok!Áron.Száni,András,Gergő fingom nincs mi van veletek ha van időtök írjatok!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alparandras.blog.hu/api/trackback/id/tr751196183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bazsi13 2009.06.20. 19:35:59

Hej,
jol hangzik h élvezed a melód:)tudom én miért örülsz ennyire h egész nap a gép előtt ülhetsz...netezgetsz mi?!ez azt jelenti h órákat nézed a "horse fucking"-ot a neten:)
már biztos vége lehet az F1 időmérőnek,kiváncsi vagyok hogy tetszett!este nálunk leszünk kicsit,aztán megyünk Bányába(a változatosság kedvéért:),ugy néz ki.szóval ez a nagy helyzet..holnap beszélhetnénk skype-on vmikor!

Mézes köcsög 2009.06.21. 20:00:28

Helló Papi!

Írtam én.:) Nézd meg mikor írtad Te üzit, s nézd meg én mikor írtam előző részhez. Te írtál 19-én 21.54-kor, én meg az előzőhöz 19-én 21.53-kor.
Egy perccel csúsztam csak le róla.:)
Örülök, hogy tetszik meló. Lesz még böjtje sajnos annak a 30 foknak. Mondd meg Raulnak, hozzanak pár rabszolgát Afrikából, s legyezzenek valami kibaszott nagy pálmalevéllel.Papi örültem hogy írtál. Vigyázz magadra. Csajozz csak!

HAli

Mr. Virtualboy 2009.06.22. 18:53:49

Szevasz Ombre!!!!
Hát bocsi, h. megint nem írtam egy hete vagy már lehet, h. kettő is van... szóval készültem kemény másfél napot a vizsgára ami aztán meglett, ennek nagyon örülök, viszont egy egész kicsit (nagyon) beteg lettem közben-előtte-utána, szóval kicsit beárnyékolta az örömöt... főleg, h. a fosás rámtört és most az ÁNTSZ-be rohangálok minden xarral... nah lapozzunk mert megint felhúzom magam.
Örülök, h. ilyen jól érzed magad odakkinnt a nagy szigeten, majd csak figyelgess azzal a számítógépezéssel, a néger srácok majd benyomnak neked vmi néger homipornót aztán rádfgoják, h. gerjedsz rájuk :) itthon alig van vmi meló, mondjuk több mint egy hete nem is dolgoztam, ma voltam kinnt először a laborban, megtiltotta a ZÁENTÉESSSSZ,h. dolgozni menjek uh. nem mentem...
Delcsi is lebetegedett a velencei útja előtt úgyhogy nem ment el végül, de jobban is tette, mert nagyon rosszul volt tegnap is... viszont a milánói útja nagyon jól sikerült, de nem akarok helyette irogatni, gondolom majd ugyis elmondja ill. leírja.
Ombre vigyázz magadra csajozzál sokat :) majd jelentkezem, hozzáteszem túl sokat te sem irogatsz ide... msn-en elérhető vagyok esténként mostanában, új címed van vagy mi a fene? skype-on is létezem mr.virtualboy néven, ott is zargathatsz.
További szép napot és jó szórakozást!
Üdv.

Alp 2009.06.23. 22:00:24

Na Hali Lali Papi!Hol kezdjem,beregisztráltam egy amerikai zöldkártya programba kemény 350euoért amit igazából nem nagyon akartam,de lehet hogy a sors keze!(illetve remélem) Örülök Papi hogy megy a meló,remélem azért nyaralni lesz időd velünk!Sajnos a nők továbbra is elkerülnek mint valami leprást,de most már tényleg nem is próbálkozom,már besokaltam! Kezd megint nagyon honvágyam lenni,jól lesz az a 2hét amit otthon tölthetek! A melót továbbra is nyomom,nincs vele gondom! Jó lenne Papa valamikor beszélni skype-on! Jók legytek

Rendar 2009.06.28. 11:39:18

Szevasz Alpi! Na hogy telt a 7vége? Itthon nem volt semmi extra. Csak 3an voltunk a Dusánnal meg a Pircsivel. Paparazzi terasz, majd Bánya. Promóscsajok megitattak Martinivel, de a 4 fajtából csak 3at találtam el, így nem kaptam ajándék Long Drinket. Rohadékok... :-D
Na minden jót!

Luki. 2009.06.30. 17:19:12

Üdv Alpi!
Mi ez az amerikai zöldkártyás szöveg, Anglia már nincs elég messze neked? :)
Amúgy nekem is honvágyam van, vizsgaidőszakban szinte végig Pesten voltam, aztán még most is fent kell maradnom, mert tesómék családi eljegyzési ebédet szerveztek.. de aztán végre hazatérek, a többi srácot is már eszméletlen rég láttam, de bepótoljuk :)

Vizsgaidőszakot eszméletlenül kigyúrtam, 5 felett van az ösztöndíjátalgom :) uh talán ősztől nem lesz csóróskodás.

Úgy néz ki lesz melóm is a bükki Nestlé gyárban, mint mérnök-gyakornok-izé, uh a nyaralásra is lesz keret, csak a kijárás lesz vicces naponta :S

Barbival meg dúl a love :P de persze nem miatta nem jártam haza (gaz viszgaidőszak), nem kell aggódni, h elrabol vagy ilyesmi :) ha már nem emlékszel rá nézd meg iwiwen ;)

Tényleg msn-en felvehetnél, ide úgyis ritkán írsz a címem: lgregor@freemail.hu (ja meg mindenki akinek nincs meg lécci:)) nyáron talán többet fent leszek.

Aztán lassan jöhetnél már haza;)

Minden jót!

ui: most már ideje lenne összefeküdni egy nagymellű angol csajjal, nem kell h szép legyen :P csak a miheztartás végett :)
süti beállítások módosítása